Slotenmaker inhuren

Gemiddeld worden er 250 inbraken gepleegd op een dag. Het is dus noodzakelijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. Iedereen wilt een veilig gevoel creëren in huis. Uw Duurzame Installateur helpt u met inbraakpreventie.

MIDDELEN VOOR INBRAAKPREVENTIE

Er zijn verschillende middelen waarop u inbrekers uit uw huis houdt. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur en raam hendels, automatische verlichting etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal al preventief. De inbreker zal vaak de moeite niet meer doen.

In deze tijd van huisautomatisering is er ook veel ontwikkeling op het gebied van inbraakpreventie. Het huisalarm kan aan verschillende elektronische apparatuur worden gekoppeld. Het kan de verlichting aanschakelen, uiteraard de meldkamer oproepen maar ook direct de hulpdiensten oproepen.

Het huidige huisalarm is tegenwoordig ook te bedienen op afstand met uw smartphone of tablet. U kunt zien wie er aanbelt en vervolgens de deur voor de bezoeker openen. Er kunnen zelfs foto’s gemaakt worden van iedereen die aanbelt, dit is een extra beveiliging.

ZAKELIJKE INBRAAKPREVENTIE

Ook uw bedrijf moet u beveiligen. Ongewenste gasten kunnen uw gehele bedrijfsvoering overhoop helpen. Dit kan met een alarmsysteem maar u kunt ook een intercominstallatie ophangen. Deze kan van iedereen die aanbelt foto’s maken en u weet wie er voor de deur staat voordat er iemand binnen kan komen. Deze zijn er in uitvoeringen voor kleine en grote bedrijven. Vraag Uw Duurzame Installateur om meer informatie over inbraakpreventie voor bedrijven.

NIEUWSTE SYSTEMEN

Uw Duurzame Installateur installeert ook de nieuwste inbraakpreventie. Hierbij moet u denken aan draadloze wifi camera’s die u kunt besturen en bekijken via uw mobiel. Of het in/uit schakelen van lichten of andere apparaten. Hierdoor kunt u altijd wanneer u wilt de veiligheid van uw pand of huis controleren.

Een duurzame installateur vindt u op http://www.slotenmaker-limburg.be

Author: Ali Bousacharak